Eco Boat Wash

Uw boot vlekkeloos wassen, contactloos of EcoWashKey

Eco Boat Wash impression

English version of the Eco Boat Wash flyer included in below PDF.

Baudoin Ocean Wash Systems b.v. presenteert een NIEUW ingenieus reinigingssysteem voor jachthavens.
De Eco Boat Wash is een must voor iedere jachthaveneigenaar die service wil bieden en daarbij rekening houdt met milieuvriendelijke en ecologische oplossingen!
U bent als eigenaar van een jachthaven altijd op zoek naar de beste service voor uw ligplaatshouders of gasten. Terecht, want we zijn in Nederland opgegroeid met water en we voelen ons daar, als tweede natuur, zeer plezierig en comfortabel. Geheel in die geest past de Eco Boat Wash, hét reinigingssysteem voor de boten in uw jachthaven.
Met dit systeem kan er gewassen worden zonder gebruik te maken van schadelijke reinigingsmiddelen en kan er gekozen worden voor gebruik van leidingwater of rivierwater (geen brak of zout water). Een perfecte aanvulling voor de blauwe vlag en groene wimpel van uw jachthaven.
Hoe dat kan en hoe het systeem werkt, leest u ter kennismaking op deze flyer.

Streeploos en uiterst eenvoudig een vaartuig weer schoon maken, wie wil dat nu niet? U als jachthaveneigenaar kan op het gebied van gemak en service nu het verschil maken! De Eco Boat Wash maakt, van wat eerst ploeteren en moeilijk was, nu de eenvoudigste klus. Het ingenieuze reinigingssysteem haalt namelijk alle mineralen en kalk uit het (leiding)water, zodat de boot na het wassen vlekkeloos opdroogt door het zuivere water. Dit reinigingssysteem wordt al ruim 10 jaar succesvol toegepast in de Superyacht industrie en is nu ook voor jachthavens verkrijgbaar.
De Eco Boat Wash wordt op een steiger geplaatst, waar de booteigenaren makkelijk kunnen aanleggen om hun boot te wassen. De Eco Boat Wash is voorzien van een uitschuifbare wassteel met spons, met naar keus slang lengtes van 38 of 60 meter, en beschikt over een contactloze betaalautomaat, waarmee met pinpas, credit card of het eigen prepaid EcoWash-key eenvoudig betaald kan worden.
Vanaf slechts 10,00 euro per wasbeurt is het vaartuig weer glanzend schoon.
Het wassen van de boten in uw jachthaven door de booteigenaren en passanten kost u dus niet langer geld, maar gaat geld voor u opleveren!
Wilt u alles te weten komen over dit NIEUWE reinigingssysteem, kijk dan snel op de achterkant van deze flyer. Voor meer informatie over aanschaf, leasekosten en opbrengsten neem dan contact met ons op.