Baudoin Ocean at Monaco Yacht Show 2023:

This sunny last week of September 2023, our Baudoin Ocean team is present to welcome you at the Monaco Yacht Show.

Presenting our latest product innovations in Pure Water washing:

  • Yacht Wash Drones
  • Water Purifiers and Filter Systems
  • Accessories and supplies
  • Cleaning and protection agents

Please visit our stand on the harbor quay, where we would also like to celebrate our 20th anniversary with you.

29 september; another warm and dynamic day

Even in the evening Baudoin Ocean did a pure water wash job at the beautiful Leona Yacht. The owner was glad with the lime and salt stain free result.

Wij zijn Elza, Quirine, Tom, Bas en Mahrooz, vijf studenten uit Delft. We studeren Maritieme Techniek aan de TU Delft en vormen dit jaar het bestuur van de studievereniging S.G. “William Froude” van dezelfde studie. We vertegenwoordigen de studenten in het onderwijs en organiseren excursies voor onze leden. 
We hebben dit jaar voor een dag kaartjes voor de show gekregen van Baudoin. Het was ontzettend gaaf om hier rond te lopen en alles te zien! De schepen zijn enorm en je ziet een luxe die je normaal gesproken niet tegenkomt. Wat ons ook erg aansprak was alle techniek die je hier ziet. Er zitten veel meer systemen op een schip dan je in de eerste instantie zou denken. Een wassysteem van Baudoin is hier een mooi voorbeeld van. Wij hebben een mooie dag gehad op de beurs! 
Nogmaals bedankt voor de kaarten en de tijd op beurs. We hebben ervan genoten!